Meni
lagea@lagea.si
+386 (0)7 499 47 76

O nas

Lagea d.o.o.
Trg izgnancev 16
8250 Brežice

Lagea d.o.o. Brežice od svoje ustanovitve, leta 1992 deluje v sektorju notranje opreme. Vizija podjetja je z znanjem in z izdelki omogočiti svojim strankam celovito storitev v sektorju notranje opreme.

Razvoj podjetja se odvija paralelno v več smeri:

1. Sektor spanja in opreme za spanje

Podjetje je v industriji spanja prisotno od samega začetka. Pokrivamo ta segment v vseh cenovnih in kvalitetnih razredih. S svojimi izdelki smo danes prisotni bolj ali manj v vseh trgovinah, od najmanjših do največjih, specializiranih in nespecializiranih, ki imajo v svoji ponudbi izdelke za spanje. S svojimi izdelki smo poleg Slovenije prisotni na hrvaškem trgu in v Italiji. Širimo tržno prisotnost bodisi skozi ekspanzijo velikih trgovskih verig čigar dobavitelji smo, bodisi samostojno.
Opremljanje nastanitvenih kapacitet z izdelki za spanje vseh cenovnih razredov ( v naši referenčni listi so slovenski zapori, slovenska vojska pa tudi Grand hotel Bernardin)

2. Stavbno pohištvo

V sklopu podjetja deluje v Brežicah uspešna franšizna trgovina LIPBLED. S to trgovino udejanjamo našo vizijo in omogočamo našim strankam kvaliteten in strokoven servis na področju: stavbnega pohištva ( okna, vhodna in notranja vrata), parketov, laminatov, vinila in ostalih sodobnih materialov za tla.

3. Dva salona pohištva

Eden izmed salonov deluje kot „show room“ za izdelke za spanje. Kolekcija ki je prikazana v tem salonu služi predvsem za izobraževanje prodajnega osebja naših poslovnih partnerjev ter prezentacije novih modelov.

Drugi salon je klasičen salon pohištva kjer se zopet udejanja naša vizija in se strankam nudi kompleten servis pri opremi doma. Naša MP enota v Brežicah združuje z velikim uspehom zmogljivosti naše spletne trgovine www.opremisidom.com s klasično prodajo izdelkov za notranjo opremo.

4. Elektro sektor

Elektro sektor je naša najnovejša pridobitev. To področje razvijamo v dveh smereh:

Veleprodaja:
a) Lagea d.o.o. je generalni pooblaščeni distributer za dekorativno razsvetljavo podjetja Rabalux iz Madžarske. Rabalux je market leader na madžarskem. Poleg tega, sodi med 5 največjih dobaviteljev dekorativne razsvetljave v srednji Evropi. S svojimi izdelki so danes prisotni v 20-ih državah po vsej Evropi. Mi smo danes v Sloveniji z izdelki Rabalux prisotni praktično pri vseh velikih in majhnih kupcih in sicer na cca 170-ih prodajnih mestih po vsej državi.
b) Poleg dekorativne razsvetljave imamo generalna zastopstva za Slovenijo za dva velika poljska proizvajalca elektromateriala za potrebe elektroinstalaterske dejavnosti.
c) V svojem portfelju dobaviteljev imamo tudi zastopstvo velikega proizvajalca stikal in vtičnic iz Srbije. Seveda, poleg tega imamo zelo konkurenčno v ponudbi tudi ostali elektromaterial.

Maloprodajna enota v Črnomlju:
Poleg ponudbe zgoraj naštetih dobaviteljev, v maloprodajni enoti so razstavljeni izdelki vseh domačih vidnejših dobaviteljev iz branše. Maloprodajna enota se vse više, poleg končnih kupcev, uveljavlja kot kvaliteten partner lokalni industriji, pa tako smo danes dobavitelj: Livar Črnomelj, Kolpa Metlika, SUN ROLLER ADRIATICA d.o.o, Akrapovič d.d. Črnomelj kakor tudi velikem številu manjših in večjih električarjev, oz. elektroinstalaterskih podjetij.

V cilju povečanja konkurenčnosti in učinkovitosti s kvalitetno in hitro logistiko smo sposobni zagotoviti hitro vse naše izdelke v vseh krajih po Sloveniji brez pogojevanja minimalnih količin za naročilo.

Lagea d.o.o.
Direktor:
Goran Ledić