Meni
lagea@lagea.si
+386 (0)7 499 47 70

Latex ležišča

Lateks ležišča podjetja Falomo, predstavljajo sam vrh ponudbe na evropskem tržišču. Falomo, s svojo 60 letno tradicijo, predstavlja sinonim za kvaliteto. Vizija podjetja je, da strmijo k doseganju najvišjih standardov, ki jih narekujejo različni inštituti za zdravo spanje. Skozi leta proizvodnje, se to potrjuje z raznimi mednarodnimi certifikati, ki izkazujejo uporabo le najboljših materialov.

Značilna, odprto celična struktura lateksa Innergetic, ki se uporablja v ležiščih iz lateksa Manifattura Falomo, naredi ležišče zelo elastično in zračno, ter se tako popolnoma prilagodi vašemu telesu med počitkom. Latex, ki je naraven material, predstavlja sam vrh ponudbe, kar se tiče izbire ležalne površine.

Ležišča iz lateksa so znana po svoji mehkosti in sposobnosti prilagajanja oblinam našega telesa. Nanje močno vpliva podporna površina, zato je zelo pomembno izbrati dober posteljni pod, za samo podporo ležišča. Priporočamo uporabo takšnega poda, ki ga odlikujejo elastične, tanke lesene letvice, ki so vpete v bočne opornike za blaženje sil in dodatnimi nastavitvami trdote v ledvenem delu, le tako dosežemo optimalno ležalno udobje, ki ga vsi želimo.

Več
Manj
Razvrsti po
Dimenzija
Kategorija
Razpoložljivost