Vse za vaš dom

info@opremisidom.com
07 499 47 60

Physio-Clima je novi standard za reguliranje vlažnosti in toplotne izolacije, patentirano s strani Manifatture Falomo, ki zagotavlja optimalno mikro klimo v vseh letnih časih. V kombinaciji z viskoelastično peno je visoko termalno prevodna. V svoji zgradbi ima veliko odprtih por in v kombinaciji z volumetričnimi 3D vstavki zagotavlja nenehen pretok zraka. Konstanten pretok zraka preprečuje formiranje vlažnih žepov, ki bi se ustvarili zaradi telesnega izločanja vlage.

 

 

Volumenska tridimenzionalna tkanina

 

Inovativni produkt z zračnimi kanali ima lastnost, da enakomerno razporedi višek telesne toplote. Vodni hlapi poniknejo skozi podlago in zahvaljujoč tankosti podlage tvorijo pregrado med telesom in cono vlažnosti.

 

 

Skrivnost Physioclima sistema je v treh dimenzijah:

  • Maksimalna zračna prepustnost
  • Maksimalna kontrola vlažnosti
  • Maksimalna toplotna izolacija
  • Maksimalno udobje

Veliko ljudi se sprašuje, kako dobro spijo na svojih ležiščih. Ergo-check proces identificira prekomerne točke pritiska med telesom in ležiščem. Slabo ležišče je lahko razlog za številne nevšečnosti, kot so glavobol, bolečine v vratu, sklepne bolečine, bolečine v hrbtenici ter slaba cirkulacija.

 

     


Notranji vložek pri večine lateks ležišč in ležišč iz pene je izdelan izključno iz »Dormi Fresco« materiala, ki vedno ostane suh. »Dormi Fresco« preprečuje nastajanje vodnih hlapov in substanc, ki se sproščajo z znojenjem kože.

 

     


Bombaž popolnoma absorbira fiziološko raztopino, medtem ko »Hydrofast« sistem ne prepušča vlage skozi tkanino ter omogoča še hitrejše izhlapevanje in ohranjanje suhe in zdrave klime.

 

PE OPREMISIDOM
Cesta svobode 31, 8250 Brežice

 

Tel.: +386 (0)7 499 47 60

Fax: +386 (0)7 499 47 62

Email: info@opremisidom.com

 

 

Ostanite na tekočem.

Spremljajte naša obvestila.

Please let us know your email address.


S prijavo na enovice boste deležni obvestil o akcijah in popustih ter novostih pri podjetju Lagea.
© 2020 - Lagea d.o.o - Vse pravice pridržane. 5ka. Agencija